Irishman: Scorsese, De Niro, Pacino ve Daha Fazlası?

haber

Scorsese’nin Silence’ta birlikte çalıştığı prodüksiyon tasarımcısı Dante Ferretti müjdeyi verdi. The Irishman’in çekimlerine gelecek şubat ayında başlanabilir.

Variety’nin haberine göre Ferretti, Scorsese’nin kendileriyle konuştuğunu açıkladı: “Oturup film hakkında konuştuk, neler yapabileceğimizi tartıştık. Ortada imza görmeden ben de bir filme başladığımı söyleyemem ama gelecek şubat ve mart ayında çekimlere başlanabileceğini düşündük”

The Irishman’in Scorsese açısından en önemli özelliği Robert De Niro ve Al Pacino ile birlikte çalışacak olması. Filmde Joe Pesci’nin yer alacağı iddia edilmiş ancak Pesci teklifi geri çevirdiğini açıklamıştı. Harvey Keitel ise bir teklif geldiğini doğrulamış ama ne yanıt verdiğini gizli tutmuştu.

Steve Zaillian’ın senaryosu (Kendisin Gangs Of New York, Schindler’s List, Moneyball, The Night Of’tan tanıyoruz) Charles Brandt’ın “I Heard You Paint Houses”undan uyarlandı ve Frank Sheeran’ın hayatını anlatıyor.
Sheeran, ABD’de “International Brotherhood of Teamsters” (Taşımacılar Birliği) başkanlığını yapmış ve ismi sık sık organize suçla anılmıştı. Kennedy’den Jimmy Hoffa’ya kadar birçok cinayet komplosunda da ismi geçmişti.

Tagged