22 Mart Cuma: Gösterime Giren Filmler

haber

Seven Psychopaths / Yedi Psikopat

Martin McDonagh’ın yazıp yönettiği ilginç karakterleri ile bu haftanın başarılı aksiyon filmi. Türkiye’de ilk gösterimini !f İstanbul’da gerçekleştiren filmde Colin Farrell, Woody Harrelson, Christopher Walken,  Sam Rockwell ve Tom Waits yer alıyor.

On The Road / Yolda

Jack Kerouac’ın 1947’de yaptığı 3 yıllık yolculuğunu anlatan romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğundaki isim Walter Salles, oyuncular ise Sam Riley, Kristen Stewart,  Garrett Hedlund ve Kirsten Dunst.

The Imposter / Hayat Avcısı

Dünya prömiyerini 2012 Sundance Film Festivali’nde yapan ve !f İstanbul ile Türkiye’de gösterilen biyografik belgesel niteliğineki yapım 1994 yılında 13 yaşında ortadan kaybolan bir çocuğun üç yıl sonra ortaya çıkmasıyla yaşananları anlatıyor.

Jack the Giant Slayer / Dev Avcısı Jack

Bryan Singer’ın yönettiği yüksek bütçeli film Amerika’da gişede beklediği ilgiyi görmedi. 3D olarak gösterime giren filmin oyuncu kadrosunda ise  Nicholas Hoult,  Eleanor Tomlinson, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Eddie Marsan, Ewen Bremner ve Ian McShane yer alıyor.

Andrea Bocelli: Love in Portofino / Andrea Bocelli: Portofino’da Aşk

Ünlü tenor Andrea Bocelli’nin 40 kişilik orkestrası ile gerçekleştirdiği Portofino konseri bu hafta vizyona giriyor.

Mahmut  ile Meryem

Türkiye ve Azerbaycan ortak yapımı olan film Azeri yazar Elçin Efendiyev’in aynı adlı romanından uyarlandı. Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği filmin başrol oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Eva Dedova.

Sabit Kanca

İsmail Baki Tuncer’in yarattığı ve kısa sürede ilgi çeken karakter Sabit Kanca’nın beyazperdeye uyarlamasında yönetmen koltuğunda oturan isim Alper Mestçi.

Tagged