9 Kasım 2012: Gösterime Giren Filmler

haber

The Master

ilk gösterimini Venedik Film Festivali’nde yapan ve festivalden En İyi Film ve En İyi Erkek Oyuncu ödülleri ile dönen Paul Thomas Anderson’ın şimdilik son filmi The Master, ülkemizde iki ay gecikmeli olarak gösterime giriyor. Oscar şansının yüksek olduğu da konuşulan filmin kadrosunda Joaquin Phoenix, Philip Seymour Hoffman ve Amy Adams yer alıyor.

Killer Joe

Tracy Letts’in aynı isimli Broadway oyununda uyarlanan filmin yönetmeni Oscar ödüllü William Friedkin. Başrollerde Matthew McConaughey ve Emile Hirsch yer alıyor.

Friends with Kids / Mükemmel Plan

Jennifer Westfeldt’in yazıp, yönetip aynı zamanda başrolü oynadığı film, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Chris O’Dowd ve Jon Hamm’in de kadrosunda bulunduğu bir komedi filmi.

Marley

Müzik dünyasının en önemli isimlerinden olan Bob Marley’in hayatını anlatan belgesel olan yapımın yönetmenliği Kevin Macdonald’a ait.

Silent Hill: Revelation 3D / Sessiz Tepe: Karabasan 3D

Video oyundan uyarlanan Silent Hill filminin devam filmi olan yapımın kadrosunda Sean Bean, Adelaide Clemens, Carrie-Anne Moss ve Kit Harington yer alırken, Michael J. Bassett filmin yönetmenliğini üstlendi.

Frankenweenie

Tim Burton’ın merakla beklenen, daha önce kısa film olarak çektiği stop – motion animasyonundan uyarlanan, senaryosunu John August’un yazdığı Frankenweenie 3D olarak bu hafta gösterime giriyor. Aynı zamanda siyah-beyaz olan yapım uzun zamandır düşüşte olan Tim Burton’ın kurtuluşu olabilir.

Tagged