Sylvester Stallone Rambo ve Rocky’den Nemalanmaya Devam Ediyor

haber

Sylvester Stallone iki rolle ünlendi ve belli ki mezara girene kadar bu iki rolden nemalanmaya devam edecek. Tabi ki başlıkta da belirttiğimiz gibi Rambo ve Rocky’den bahsediyoruz. Rocky’den başlayalım. Hatırlanacağı üzere uzun soluklu Rocky serisine Stallone noktayı koyduğunda kendisinden emin bir şekilde “Artık Rocky filmi çekmeyeceğim” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamanın üstünden bir kaç sene geçtikten sonra aktör seriye bir spin-off filmi dahil edileceğini açıkladı.

Rocky-Apollo-Creed

“Fruitvale Station” ile hem Sundance’ten, hem de Cannes’dan övgü dolu eleştiriler alan yönetmen Ryan Cogler ile aktör Michael B. Jordan “Creed” filminde yönetmen-oyuncu ortaklıklarına devam edecekler. “Creed”, Rocky filmlerinde karşımıza çıkan ve Rocky ile dövüşen Apollo Creed’in torununa odaklanacak. Bu torun dedesinden izinden gidip boksçu olmak isteyecek. Tabi torun bir süre sonra kendisini eğitmesi için Rocky’nin kapısını çalacak ve olaylar gelişecek. Dediğimiz gibi “Creed”, Rocky’nin bir spin-off’u olacak, yani başka bir hikaye anlatacak. Toruna Jordan hayat verecek. Stallone da filmde yer alacak.

Rocky sona erdikten sonra Stallone diğer uzun soluklu serisi Rambo’yu da noktalama kararı almıştı. Ama belli ki bu seride de geri adım atmış. Rambo serisine yeni bir film eklenmeyecek. Rambo bu kez televizyona taşınacak ve dizi haline getirilecek. Başrol tabi ki de Stallone’ye ait olacak. Henüz diziyle ilgili hiçbir detay açıklanmadı. Sadece Rambo’nun televizyona taşınacağını ve Sly’ın başrolünü üstleneceğini biliyoruz. Kısacası Sly iki karakterden de nemalanmaya devam edecek.

Tagged