Shia LaBeouf “Spy’s Kid” ve “Fury”de Rol Alabilir

haber

Yetenekli yönetmenler arasında değil de Michael Bay gibi memur yönetmenler arasında çoktan yerini almış olan D.J. Caruso vasat filmi “I Am Number Four”dan sonra henüz gösterime girmeyen “Standing Up”ı kotarmıştı. Filmi stüdyoya teslim eden Caruso yeni filminin hazırlıklarına başladı. Bir ajan filmi olan “Spy’s Kid”in başrolleri için daha önce “Disturbia” ve “Eagle Eye”da çalıştığı Shia LaBeouf ile Robert De Niro’yu ikna etmeyi başarmak üzere.
caruso
“Spy’s Kid”, Steven Spielberg’in “Catch Me If You Can”ine benzer bir baba-oğul hikayesi anlatacakmış. Film, Bryan Denson’ın gerçeklerden yola çıkarak kaleme aldığı “The Oregonian”ından uyarlanacak. Henüz filmin senaryosu tamamlanmamış ve denilenlere göre De Niro ile LaBeouf senaryonun tamamını okumadan filme dahil olmayacaklarmış.

LaBeouf ayrıca Brad Pitt’in başrolünü üstleneceği ve İkinci Dünya Savaşı’nda bir grup askerin Almanlarla savaşına odaklanacak olan “Fury”de de rol alacak. David Ayer’ın yazıp yöneteceği “Fury”nin çekimlerine bu sene sona ermeden başlanacak ve film 14 Kasım 2014’e yetiştirilmeye çalışılacak.

Tagged