Gremlins Filminin Yeniden Çevrimi Yapılacak

haber

80’ler güzeldi ya. Steven Spielberg henüz para diye tutturmamıştı (ya da tutturmuşsa da şimdiki kadar hırslı değildi bu konuda). Şimdiki gibi Michael Bay, D.J. Caruso gibi yeteneksizler yerine Joe Dante, Robert Zemeckis gibi gerçekten yetenekli yönetmenleri destekliyordu. Yönetmen koltuğunda klasikleşecek filmlere imzasını atarken yapımcı koltuğunda da her daim zevkle izlenecek filmler çektirmeyi başarıyordu Spielberg.gremlins

“Gremlins” de Spielberg’in yapımcılığını, Dante’nin yönetmenliğini üstlendiği kült filmlerden. Klasik bir hikaye anlatılır. Bir baba oğluna Noel hediyesi almak ister. Küçük, şirin bir hayvana(?) denk gelir ve güzel bir hediye olacağını düşünüp satın alır. Çocuk hediyeyi çok sever. Bir gün yanlışlıkla hayvanın üstüne su damlatır ve hayvanın birden çoğaldığını, kendisinden onlarcasının ortaya çıktığını fark eder. Ne yazık ki bu kaza yüzünden dünyaya gelen bu yaratıklar Noel gecesi ortalığı birbirine katacak, insanlara unutamayacakları bir Noel yaşatacaklardır. Defalarca seyredilse de her daim keyif veren bir film Gremlins.

Hollywood bu filmi de katletmeye yelteniyor. Vulture’ın haberine göre Warner Bros. Gremlins’in yeniden çevrimi için Steven Spielberg ile görüşmelere başlamış. Spielberg izin verirse WB bu filmin de yeniden çevrimini yapacak. Şimdilik olası yeniden çevrimle ilgili bilinenler bu kadar. Yeniden çevrimi kimin yöneteceği, filmde kimin başrolü üstleneceği, üç boyutlu olup olmayacağı bilinmiyor.

Tagged