“La Doppia Ora” Yeniden Çekiliyor, Başrol Michelle Williams’a Teslim Ediliyor

haber

Geçtiğimiz seneye Marilyn Monroe rolüyle damgasını vuran, bu sene “Take This Waltz”daki performansı ile tekrar olumlu eleştirileri toplayan yetenekli aktris Michelle Williams aldığı ödüller ve adaylıklardan sonra adımlarını daha da temkinli atmaya başladı. Her projeyi kabul etmeyen Williams “Kızım için çektim” dediği “Oz: The Great and the Powerful” filmi ile mart ayında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce de sık sık belirttiğimiz gibi Williams bu ilkbaharda “Suite Francaise” adı verilen yeni filminin çekimlerine başlayacak. Bu filmde Nazilerin işgal ettiği Fransa’da hayatını idame ettirmeye çalışan bir kadına hayat verecek olan Williams ikinci projesini de belirledi.
Michelle_Williams
“The Double Hour” adındaki romantik-gerilim filminde Williams’ın başrolü üstleneceği kesinleşti. “The Double Hour” 2009 yapımı, İtalyan menşeli “La Doppia Ora”nın yeniden çevrimi olacak. “La Doppia Ora”yı Giuseppe Capotondi yönetmiş (kendisinin ilk filmidir), bu filmiyle Venedik Film Festivali’nden üç ödülü kapmayı başarmıştı. Yeniden çevrimi “Six Feet Under”, “Law and Order”, “The Newsroom” gibi önemli dizilerin yönetmenliklerini üstlenen, 2004 yılında kotardığı “Maria Full of Grace” adlı sinema filmiyle seneye, festivallere ve ödül törenlerine damgasını vuran Joshua Marston yönetecek. “La Doppia Ora”nın konusu şudur:

Sonia, oda hizmetçiliği yapan bir göçmendir. Eski polis Guido ise şimdilerde bir villada koruma görevlisidir. Bir tanışma toplantısında bir araya gelen Sonia ile Guido kısa sürede anlaşır ve aralarında bir ilişki başlar. Sonrasında Sonia bir anda kendini yeniden tek başına bulur. Genç kadının hafızasında bir soygun ve cinayetle ilgili bazı görüntüler belirmektedir. (Türkçe Altyazı sitesinden alınmıştır)

Tagged