30 Kasım 2012: Gösterime Giren Filmler

haber

Argo

Ben Affleck’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve gayet olumlu eleştiriler alan son filmi haftanın en çok dikkat çeken filmi. Joshuah Bearman’ın “CIA, Bilim-Kurgu Çekiyoruz Numarasıyla Tahran’daki Amerikan Rehinelerini Nasıl Kurtardı? adlı makalesinden uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Ben Affleck dışında Alan Arkin, Bryan Cranston ve John Goodman da yer alıyor.

Universal Soldier: Day of Reckoning / Evrenin Askerleri: İntikam Günü

Evrenin Askerleri serisinin dördüncü filmi olan 3D olarak vizyona giren Evrenin Askerleri: İntikam Günü’nün yönetmeni John Hyams. Kadroda yer alan isimler ise Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Mariah Bonner ve Andrei Arlovski.

7 Days in Havana / Havana’da 7 Gün

Ülkemizde ilk gösterimini Filmekimi’nde gerçekleştiren film Havana’da geçen yedi günü yedi farklı yönetmenin gözünden anlatıyor. Benicio Del Toro’nun da ilk yönetmenlik denemesi olan filmde çalışan diğer yönetmenler ise; Pablo Trapero, Julio Medem, Gaspar Noé, Juan Carlos Tabio ve Laurent Cantet.

Simurg

Ruhi Karadağ’ın yönettiği film 1996 ve 2000 yılları arasında F tipi cezaevlerinde başlayan ölüm oruçları ve bundan sonra hayatlarında ciddi hastalıklar geçiren insanları anlatıyor.

Van Gölü Canavarı

Van depreminden sonra Erciş’i terketmek yerine burada kalıp hayatlarına devam etmeye çalışan üç insanın hikayesini anlatan filmin oyuncuları Selahattin Taşdöğen, Naci Taşdöğen ve Ceylan Yılmaz.

Görünmeyenler

Melikşah Altuntaş’ın yönettiği, Nihan Okutucu, Duru Ok ve Deniz Özmen’in rol aldığı korku filmi, fragmanıyla Paranormal Activity izlenimi veriyor.

Tagged