27 Temmuz 2012: Gösterime Giren Filmler

haber

Haftanın en çok beklenen filmi Christopher Nolan‘ın yönetmenliğinde çekilen Batman serisinin son filmi The Dark Knight Rises.

The Dark Knight Rises

Imax olarak çekilen ve geçtiğimiz günlerde Colorado’daki galasında yaşanan saldırıyla tüm ülkelerdeki galası iptal olan film bir hafta gecikmeli olarak ülkemizde bugün vizyona giriyor. Serinin ikinci filminden sekiz yıl sonrasını anlatan yapımda Christian Bale’e “catwoman” rolünde Anne Hathaway eşlik ediyor. Yaşanan katliam nedeniyle açılış rakamları henüz kesin olarak açıklanmasa da yılın en iyi üçüncü açılışı yaptığı söyleniyor.

Gone

Amanda Seyfried’in başrolünü üstlendiği film kardeşini kurtarmak için mücadele eden Jill’in tek gün içinde yaşadığı gerilimi anlatıyor. Filmi Brezilyalı yönetmen Heitor Dhalia yönetiyor.

Polisse

İlk gösterimini de yaptığı Cannes Film Festivali’nden En İyi Film Jüri ödülü alan yapım, Paris’te çocuk koruma biriminde çalışan 4 arkadaşı anlatıyor. Fransa’da César Ödülleri’nden En İyi Kurgu ve  Naidra Ayadi’ye Gelecek Vaad Eden Kadın Oyuncu ödülleri ile dönen Polis ülkemizde de ilk olarak İstanbul Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşmuştu.

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk

Endonezyalı animasyon şirketi The Monk Studios’tan çıkan Max filminin devamı olan animasyonun seslendirme kadrosunda  Yekta Kopan, Engin Altan Düzyatan ve Sezen Aksu yer alıyor.

Tagged